Страницы

loading...

miercuri, 22 august 2018

10 aplicații android pentru învățare

Smartphone-ul sau a tableta este aproape întotdeauna cu tine, ceea ce înseamnă că puteți să vă învățați peste tot și există o cantitate de resurse metrice pentru a vă învăța ceea ce trebuie să știți. Unele aplicații de învățare sunt mai bune decât altele, dar toate au același scop de a te ajuta să știi ceva ce nu știai anterior. Dacă doriți să urmăriți rapid progresul și să aflați mai multe despre ceva, aici sunt cele mai bune aplicații de învățare pentru Android!

Amazon Kindle


Amazon Kindle este una dintre cele mai tradiționale aplicații de învățare. Serviciul are un număr mare de ghiduri de referință, cărți cum ar fi cărți, cărți de auto-ajutorare, cărți de text și multe altele. Pur și simplu le cumpărați, le descărcați și le citiți. Este o școală veche încântătoare, dar unii oameni se bucură de asta. Cărțile sunt, în general, mai puțin costisitoare decât omologii lor fizici. Dispozitivul dvs. poate de asemenea să stocheze tone, fără a pierde spațiu. Cei care nu-i plac Amazon Kindle au alte opțiuni. Cărțile Google Play și Nook de Barnes & Noble sunt ambele opțiuni excelente, de asemenea.
Amazon Kindle 

Coursera


Coursera este o școală. Are o varietate de lecții și clase pe care le puteți lua. Fiecare te educă pe un subiect diferit. Se mândrește cu peste 1.000 de cursuri, de la matematică la știință și chiar și de tehnologie. Clasele au prelegeri, sarcini de citire și conținut video. Finalizarea unui curs va câștiga chiar și un certificat de finalizare. Unele cursuri sunt gratuite. Altele trebuie să plătiți. Este un amestec încântător de școală veche și de învățare modernă. Singurul dezavantaj este că aplicația poate fi buggy uneori. Este una dintre aplicațiile de învățare care merită verificate.

Coursera 

Duolingo


Duolingo a lovit terenul din 2014 și nu sa uitat niciodată înapoi. Este o aplicație de învățare a limbilor străine, cu o mulțime de lucruri pentru ea. Îți învață limbi în bucăți mari de mici dimensiuni prin mini-jocuri. Lecțiile devin din ce în ce mai greu de parcurs, dar întotdeauna reușește să rămână distractiv. Acesta susține peste o duzină de limbi. Dezvoltatorii se laudă, de asemenea, că 34 de ore în această aplicație sunt egale cu un semestru în școală. Este complet gratuit pentru utilizare. De asemenea, nu există anunțuri. Este una dintre cele mai bune aplicații de învățare atât pentru adulți cât și pentru copii. Odată ce ați stăpânit Duolingo, puteți trece apoi la alte lucruri, cum ar fi Memrise, Rosetta Stone, etc. pentru o învățare mai avansată a limbilor.

Khan Academy

Khan Academy este o resursă online populară pentru învățare. Predă subiecte mai tradiționale, cum ar fi matematică, fizică, economie și multe altele. Conține de obicei genul de lucruri pe care aplicațiile de învățare orientate (cum ar fi Coursera și Udemy) nu se concentrează prea mult. Aplicația are acces la peste 10.000 de videoclipuri împreună cu diferite cursuri. Puteți să-l utilizați pentru a învăța concepte noi sau pentru a scăpa de lucrurile vechi. Un mare plus ține de faptul că este complet gratuit pentru utilizare fără taxe sau costuri ascunse. Acest lucru face ca acesta să fie unul dintre cele mai bune aplicații de învățare pentru cadre universitare cu un buget.


Lynda

Lynda este o resursă online de învățare fondată de Lynda Weinman. Este foarte similară cu aplicații precum Udacity, Coursera sau Udemy. Pune un accent mult mai mare pe tehnologie și abilități legate de muncă. Are chestii pentru a vă învăța cum să codificați, cum să să creați un site web sau chiar mai multe chestii de bază, cum ar fi înregistrarea muzicii pentru producție sau abilitățile Microsoft Office. E foarte eficient, dar este și foarte costisitor. Ei au o selecție de cursuri gratuite, dar obținerea totului vă va costa 25 USD pe lună (sau 240 USD pe an). Este totuși mai puțin decât să plătești pentru colegiu.
Lynda 

Photomath

PhotoMath este una dintre cele mai consistente aplicații de învățare. După cum sugerează și numele, acesta este legată de matematică. Utilizează tehnologia dvs. de cameră și OCR pentru a citi ecuațiile pe care le scrieți. Îți dă apoi răspunsul. Mai important, vă arată procedura pas cu pas cu privire la modul în care a venit răspunsul. Astfel, vă oferă răspunsul și vă învață cum să rezolvați problema. Mulți oameni se luptă cu matematica și o aplicație ca aceasta poate ajuta. Versiunea gratuită oferă caracteristicile de bază. Going pro vă va oferi instrucțiunile pas cu pas pentru completarea unor ecuații, explicații mai bune și resurse extra matematice. Socratic este o altă aplicație de matematică excelentă care face multe lucruri într-un mod ușor diferit.

SoloLearn

 SoloLearn este dezvoltată pe Google Play. Ei au o mare varietate de aplicații de învățare care predau programe de calculator. Acestea suportă limbaje de web cum ar fi HTML, limbaje mai frecvente, cum ar fi Java sau C ++, și chiar unele chestii mai specializate, cum ar fi Python. Fiecare limbaj are propria aplicație și fiecare aplicație este complet gratuită. În cele din urmă, va trebui să treceți ceva mai complex. Cu toate acestea, veți fi primit o educație pe care ați fi plătit o avere pentru colegiu până atunci. Aceste aplicații de învățare sunt minunate.

 Udacity

Udacitatea este una dintre cele mai intense aplicații de învățare de pe listă. E mai mult ca Udemy sau Lynda. Vă puteți înscrie la cursuri și puteți învăța lucruri noi. Cu toate acestea, diferența este că Udacity se concentrează pe abilitățile de locuri de muncă în cerere, cum ar fi programarea pe calculator, dezvoltarea aplicațiilor, inteligența artificială, învățarea mașinilor și multe altele. Ei au cursuri gratuite, dar chestiile mari te vor costa niște bani. Fiecare curs vine cu un grad de nano care arată că ați terminat studiile. Google chiar și parteneriipot din când în când găzdui cursuri.

Udemy

Udemy este una dintre cele mai populare aplicații de învățare în stil de curs. Ca mulți, se concentrează pe învățarea bazată pe competențe. Are cursuri pe teme cum ar fi aplicațiile Adobe, aplicațiile Microsoft și chiar puteți învăța lucruri cum ar fi vorbirea publică, gătitul și alte lucruri. Există o varietate de cursuri gratuite sau puteți plăti pentru a obține unul dintre cele mai profunde. Cursurile de obicei se axează în jurul unor cursuri video cu exemple video. Astfel, aplicația vă permite să le vizionați după cum doriți. Unii dintre ei ar putea folosi o mică lucrare, dar în general este o experiență pozitivă. 

YouTube

YouTube este probabil cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată în rândul  aplicațiilor de învățare. Serviciul este de obicei pentru videoclipuri virale, videoclipuri muzicale, știri și divertisment. Cu toate acestea, puteți găsi instrucțiuni despre cum să faceți practic totul pe YouTube. Acestea includ lucruri cum ar fi schimbarea uleiului din mașină, găsirea unei probleme cu computerul și există canale educaționale cu tutoriale pe aproape orice vă puteți gândi. Singurul lucru pe care trebuie să-l plătiți este un minut sau două din timpul dvs. pentru a viziona anunțurile. Alternativ, YouTube Red este o opțiune care costă 9,99 USD pe lună. Asta elimină anunțurile, adaugă redarea în fundal și multe altele. 

Un comentariu: